Vouwgordijnen, een duur geintje…

Ik zit er al vanaf begin af aan aan te denken. We hebben voor onze ramen een stel vouwgordijnen, en die wil ik automatisch doen. Er zijn 4 vouwgordijnen welke we elke avond naar beneden doen en elke ochtend weer omhoog. Dit moet dus makkelijker kunnen.

Nu zijn er oplossingen van bijvoorbeeld Somfy. Zo kun je een zogenaamde buismotor erin stoppen, echter zijn deze vanaf € 180,00 tot heel duur. Daarnaast weet ik ook niet zeker of ze werken met deze vouwgordijnen, lastig dus en nogal duur om even uit te proberen.

Nu zag ik op Indigogo een mooie uitvinding, universeel voor alle vouw-, rol- en andere gordijnen. Deze AXIS Gear beloofd alle soorten gordijnen open en dicht te kunnen draaien. Helaas is het nog steeds geen goedkope oplossing, maar wel universeel: al vervangen we de gordijnen een keer, deze apparaatjes gaan gewoon mee over.

Helaas duurt het nog een jaar voordat ze geleverd worden, maar ik hoop dat ze hun beloftes waar maken, wellicht bestel ik er dan ook nog een paar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *