Hoi!

Ik ben Erik, man van Marloes en vader van Maud. Voor m’n beroep werk ik veel met computers. Leuk, maar soms heb je ook wat ontspanning nodig. Nu vind ik het ook wel leuk om aan websites te knutselen enzo, maar wat ik echt leuk vind is om lekker in de keuken te staan.

Sinds klein af aan vind ik het al leuk om te koken. Zo bakte ik op m’n 8ste al voor m’n ouders een appeltaart (als verrassing) en kookte ik thuis vaak het ‘normale’ avondmaal. Tegenwoordig probeer ik af en toe tijd te nemen om lekker te experimenteren en als het mislukt dan is er altijd een snackbar in de buurt. In koken kan ik lekker m’n fantasie en creativiteit kwijt. Ik kook ook gewoon wat ik lekker vind, daarom zul je soms recepten zien die echt niet kunnen; maar wel lekker zijn. Voorbeeld hier van is m’n Lasagna met veel vlees en weinig groente. Daarnaast staat hier ook het hele jaar door de BBQ aan, gewoon omdat het kan en lekker is. Je zult hier dus verschillende BBQ-recepten vinden. En nee, dat is niet de BBQ als in: hamlapje, worst en speklap erop, maar gerechten die er wel een paar uur op mogen liggen.

Een tijdje geleden zijn we verhuist naar een nieuwe woning waar we nog lang hopen te wonen. Ik ben niet zo van het klussen, maar lekker hobbyen in het huis vind ik wel leuk, voornamelijk met domotica. Hier vind je ook diverse voorbeelden van op op deze weblog.

Daarnaast programmeer ik ook weleens wat, vooral als ik het zelf nodig heb. Wanneer ik denk dat iemand anders er ook nog wel eens wat aan kan hebben, gooi ik het ook hier op de site.

One thought on “Hoi!

 1. Arjen Otto

  Beste Eric

  Ik vond php scripts om een Ziggo Horizon box te besturen. Ik wil dit ook maar ben niet zo technisch dat ik het helemaal snap.
  Als ik het goed begrijp stuur je iets naar de box op poort 5900?

  Kun je hier iets meer over vertellen
  Ik wil eigenlijk iets naar die poort sturen via culr?
  Kan dat

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *